Pages

Monday, 25 July 2011

Terima kasih..

Salam wbt..Mula2 nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kawan2 semua yang memberikan ucapan tahniah dan juga doa serta sokongan untuk saya dan keluarga. Begitu terharu dan berbesar hati dengan apa yang kawan2 semua berikan. Hanya Allah sahaja yang dapat membalas kesemuanya tu :))

Alhamdulillah, baby Afiya dah sihat dan discharge dari hospital hari tu pada 16 hb. Hehehe..dah lama sungguhkan dia keluar dari hospital cuma mama dia je yang malas nak update blog. Lagipun bila Afiya dah ada kat rumah ni, aktiviti yang biasa saya buat tu dah bertukar. Ada yang kena dimansuhkan dan ada gak yang kena diubahsuai sedikit (ecece..macam aktiviti sekolah la pulak). Hari ni saya update pun sebab Mr K dah rotan saya..haha, ok saya tipu. Cuma dia dah banyak kali pesan, updatela blog tu, bagitau kawan2 awak yang Afiya dah selamat balik rumah..Saya rasakan mesti dia sebenarnya yang rindu nak baca apa yang saya merapukan kat sini..Mr K sebenarnya adalah pembaca tegar blog saya!(konpem balik kang kena ejek nih..:p)

Ni adalah sedikit gambar Afiya. Sekarang tak masak2 sangat kan, jadi saya lepaskan la gian nak menembak tu dengan menembak gambar Afiya. Oklah, tengokla gambar2 ni ye..gambar ni pun ambik je dari FB nun..


Lagi satu, saya banyak hutang dengan kawan2 semuakan. Hutang komen dan BW. Insya Allah, saya akan berBW dengan meninggalkan komen sekali. Actually setiap hari saya bukak je blog dan BW, cuma tak tinggalkan jejak dan komen..:p (bila weekend lagi sangap sebab takde sapa yang update blog, pastu ngomel2..haha.diri sendiri pun malas nak update, lagi nak marah2 orang suh update blog!)

20 comments:

Sheila Shafeareen said...

Salam Syukur Alhamdullilah semuanya sihat...happy akk negok pic bby Afiya....pipi pin dah npk capy...salam peluk cium dari antie dan bby Arren di sini...nnt boleh le jadi geng yeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alhamdulliah baby afiya dah bertambah cihat....doa auntie selalu ngan afiya be gud gurl yer

Hanis Azla said...

Alhamdulillah, seronok dgr berita yg baby dah sihat.. comelnya baby afiya ni.. terbau2 baby sampai ke sini..

desperate mama said...

alhamdulillah!!!!! afiya dah sihat... comel sgt dia.... cubit sket!!!

Hanis MY said...

alhamdulillah...syukur baby afiya dah sihat... ada masa aunty g jalan sana tgk afiya ye...

~ yus ~ said...

alhamdulillah....

comel baby afiya.

tahniah ya kamalia

Acik Erna said...

kamalia..alhamdulillah afiya dah sihat dan dah balik kerumah.
tak pe tak sempat update pun janji semuanya sihat disana.
bila keadaan dah mengizinkan..kena jugak tulis disini..supaya kawan2 semua tau perkembangan kamalia dan baby yang comel ni.

アヌム ちゃん said...

tahniah akak :)

Amie said...

comelnya Afiya... pandai dia posing...hmmm... seronok tengok baby, rindu nak gendong2 dan gigit2.....gerammmmm

Asmara said...

Alhamdulillah.. tahniah u dah jadi mama 4 anak. rasain la penangan anak 4 ni. hihi.. Moga semua selamat ye. InsyaAllah.. *x dpt nak roger2 buat masa ni. nnti apa2 aii update k. Take care.. kishhh untuk bby Afiya yang comel tu. :D

♥cmª shIemª♥ said...

salam kak lia..
bby dah sihat ke?alhamdulillah..

huhu...sgt comel...mmm..rase cam nk bau jer bby bru lahir ni,,wangi....=D

munna said...

syukur alhamdulillah...afiya dah balik rumah...

Juwita Jamaludin said...

lia comelnya dia.. suka bau baby geram tau lia.. selamat berpantang yek

♥cmª shIemª♥ said...

salam kak lia...nny ngan akak sihat ke hari ni??
take care k..
jgn lupa upload gambar afiya manyak2..nk tgk!

shima said...

Tahniah mama tomei ....smoga afiya terus sihat sampai bila bila

Ida,Japan said...

alhamdulillah lia..sume dh selamat dan baby dh balik umah, comeinyer baby nii..gerammm

nur easy said...

assalamualaikum bby afiya.. comel kamu. moga mmbesar dgn sihat sempurna ;)

ijayuji said...

Salam liaaaaaa!!! salam ramadhan buat lia n family di sana, mesti sgt bermakna sbb sambut puasa n raya dgn ahli baru :-) u know how much i misss u liaaaaa??? ewah ewahhhhhh hihihi... take care yer lia, mekaseh singgah umah kita ya, ilyas tu kena sambung mkn ubat selama 3 bulan, kita ni pulak sihat2 ajerr hihihi...

Mamachia said...

senyum sudah baby afiya..

kayrul-shah said...

alhamdulillah dah sihat pun baby afiya..tertunggu2 gak akak update citer baby...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...