Pages

Wednesday, 21 September 2011

Sebulan sudah..

Dah cukup sebulan tak update blog..muahaha..syabas betei..

Ok..berjaya jugak mengupdate blog dan blogwalking tanpa meninggalkan sebarang jejak..syabas sekali lagi..

bye2..nanti2 update lagi hokeh..

p/s:sekarang ni memang super duper busy dengan anak2 cinonet kat umah ni..kadang2 tak cukup nafas nak menjaga sume uolls *tetiba nak guna uolls la pulak*. so, kalau dapat mandi dengan melebihi 15 minit tu memang dah cukup heaven bagi saya..haha.

15 comments:

Asmara said...

syabas betei! hahah..
*harap2 weekend ni tak ujan la ye. uhuhu..

♥cmª shIemª♥ said...

akhirnya..
berupdate jugak..
hehe....ape2pun take care kak..

Hanis Azla said...

anak2 di dahulukan, blog di utamakan.. he..he.. Lia, harap2 novel tu dah selamat sampai pada kakak lia.. terima kasih yer..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

paham sgt ada baby plus anak2 yg lain plak....cian....mmg super bz la uols....

Acik Erna said...

kamalia..memang lama betul..alhamdulillah..sikit pun ada berita jugak buat menghilangkan rindu

Juwita Jamaludin said...

Lia faham super busynya tu.. Ganbatte ne.. Ada masa update tau

Nieda said...

Salam . Selamat bersiaran kembali hi,hi...lama cuti tu.

Nadiah Sidek said...

nadiah puasa hari tu pun sebulan tak update..ngee~

Fitri Senin said...

dont worry..memahami..upload la foto baby banyak2

So Shy Lady said...

salam kamalia

hihi akak pon sama, t.mympat nk update. ni tgh busaha mluangkn ms ziarah kwn2 ;D

munna said...

biasalah klu ada anak kecik ni..mmg susah sikit nak on9...ada masa update yer

Umie said...

syabas betei..berjaya jugak mandi...wakkakaka

アヌム ちゃん said...

kalau ada anak kecik mmg x menang tangan kan kak..kalau sy dh beranak pinak tah2 tak sentuh blog.heeee

Hanis MY said...

mesti makin meriah bestnyaaa...

N.U.R.U.L said...

hi...

sempena dah berupdate ni nak kasi u award la..
dah abis waktu berpantang ker? baby breastfeed?

amik award kat blog nurul yer if kelapangan http://momwithapron.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...