Pages

Tuesday, 23 October 2012

Sebulan sudah

Salam wbt..hola. Tetiba terasa nak melaporkan diri di blog ni ha. Alhamdulillah kami semua sihat sokmo di sini. Rindu dengan kengkawan yang lain, rindu nak berblogwalking,rindu nak cuba resipi yang sodap-sodap, rindu nak tengok gambar masakan yang konpem meleleh air liur..hahaha.

Cerita menarik takde sangat yang nak dikongsikan, setakat berjalan sana sini tu memang ada tapi kerajinan nak update kat sini yang menghalang. Anak- anak macam biasa, masih lagi 4 orang..hehehe tak bertambah pun, jangan risau. Ni mesti ada yang speku saya duk lama bertapa dalam gua sebab pregnantkan.huhu..Tak..tak. Kalau ada saya akan kongsikan,kalau ada la..muahahaha

Sekarang ni dah masuk autumn, dah sejuk sangat-sangat. Setakat ni suhu paling rendah dapatla 5 C..Dah mula guna heater, dah pakai baju yang tebal-tebal. Nak masuk dapur pun maleh, rasa nak suruh je ayam tu bertukar jadi lauk dengan sendirinya tak payahla saya nak kena masak ayam tu kan. Mr K sekarang dah kurang sibuk sikit, dia kata weekend memang tak nak masuk lab dah. Muak kot 3 tahun berturut-turut time weekend pun kena masuk lab. Saya pulak?? Ehem, makin bertambah cumel..hahahhaa,pitammm..

Ok, nanti ada masa lagi saya update. Terima kasih semua..*tetiba*


Sent from my iPhone

10 comments:

Aziela said...

Rindunyaaa. At last ada juga update. Kejap2 akak jenguk, tapi takder updates. Raya Haji nie masak apa Lia?

Ucu Faridah said...

dah terubat rasa rindu ucu kt lia...

tak bela doraemon ke...kt sana kan byk...bela lah skor senang nak suruh dia tukar2 barang ke makananan...hihihihi....

Mixed-family in da house.... said...

kak lia!!!!

cuba sesekali update tu letak gambar sendiri...hihihihi..

hilang sikit rindu peminat u .....hahaha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Sebulan sudah x update ke..hehe
patutnya lg senang update sbb updates via iPhones kan, tp tu la tak puas kan kalau nak updates n3 thru Smartphones/Android ni..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

musim sejuk?? bestnye..
hehhe...mengeram ye kak?

bab ayam bertukar jadi lauk sendiri tu buat saye ketawa golek2
*ehemmm hilang cute*

hihih..akak ni la.. :p

yatie chomeyl said...

sama2 kasih *tetiba jugak* hahaha

FnF Simple Life said...

sama gak... sy pun liat sgt menghupdet hehe... Chiba ok tak de la cecah 5 degre C...dlm 15-26degre g2... heater lum on lagi kecuali masa nak solat subuh... menggigil kalo tak on heater.

Nadiah Sidek said...

kat sini suhu paling rendah dah mencecah angka negatif dah >_<. tapi tu la, suhu tak menentu. kadang-kadang sejuk membeku, kadang-kadang panas pula. tak boleh nak jangka suhu masa autumn ni

ieedaz @ mama_isha said...

salam aidil adha buat akak & family..
seronoknye duk kat sane..bermacam musim dapat rase kan..:)
take care yer kak..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam...datang sapu2 habuk...
puan umah sihat ?? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...