Pages

Tuesday, 21 September 2010

Tetamu dari Yonezawa + Kepsi

Salam sume..yeayyy...dapat jugak makan KFC..muahaha..best2..terima kasih tuk Boing kerane bawakkan KFC tuk kami..Hari ni ade lagi adik yg balik, agak2 die bawak tak KFC tuk kami?..huhuhu..Actually, adik2 kat sinikan bila diorang nak balik Mesia aritu, diorang tanye nak ape from Mesia...so, kami pun request la KFC, Mc D, Burger King..ha ape lagi ye, serunding + kepok ikan fresh dan yang bersira pun kami mintak jugak..so, kami memang tak sabar menunggu ketibaan adik2 ni ..konyang la kitorang..to those yang dah lame xmakan kepsi tu, meh la datng umah kami..minggu ni konpem dapat makan punye..:D

Ni la buktinye tau..memang best..opss..lagi satu, KFc ni pun rezeki tuk Kak Asmara n family..kebetulan mereka datang beraya kat umah kami, jadi dapatla makan bersama2..Camne kak, penat tak sampai umah semalam??

kepsi...ooo...kepsi..akhirnye dpt jugak makan..

dah kenyang perut, berborak la diorang ni..mcm2 isu timbul..

oh, tidak..begitu ketara perbezaan kulit..uwaaa..putihnye Kak As..:))

Amni: mama, mane kakak besar tu? Amni nak jumpe kakak besar...
mama: kakak dah balik..nanti kite pergi rumah kakak ye..
Amni: bile mama? esok ke?...
mama:(gaggg) mmmm..lambat lagila Amni..tunggu cuti sekolah ye..

comelkan...:D

Terima kasih kepade Kak As kerana sudi datang ke teratak buruk kami ni..kihkihkih..Maaf la kot ade yang terkurang ye..Kalau MR K dah tak busy, kami datang sana pulak ye..

Ok yang ni nak selitkan sikit gambar hari raye..


Waktu ni di hari raya ke2..beraya di Chiba, rumah kak Emiliaton..ni la antara warga UTHM di Jepun..Terima kasih Kak Emi..sedap juadah hari tu..best sebab dapat makan masakan orang lain..:)

4 comments:

Nur Ede said...

Salam Kamalia... woow meriah nyer kat umah kamalia.. bestskan dapat jumpa kawan2.. makan kfc ramai2 bestss nyerrr...

Ida Ddapur said...

slm Lia...lama tak chat2 ngan lia,wahh bestnyer dpt mkn kepci..byk benor diaorg bwkkan..mmg bole lepas geram la..

echa said...

salam lia,suka nye tengok suasana cam gini...walaupun kat tmpt org meriahnya tetap terasa...:)

Kamalia said...

kak ede:salam akak...mmg best dpt jumpe kwn kak..mkn kepsi tu lg best..ghindu nak mkn mc d pulak nih..:D

ida:salam ida..haah,ni br ade mood nak update belog yg xseberapa nih..itula,kot rumah kite dekat,bole share jugak ngn ida..:D

echa:salam...nmpk mcm seronok,tp sebenarnye sodih..tp,oklakan..drpd xdpt beraya lgsng..hehehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...