Pages

Friday, 21 September 2012

Trip To Hokkaido: Rose Garden

*scheduled entry*
Sambungan yang tidak berkesudahan, ni kat chocolate factory sebenarnya, kebetulan kat bahagian luar tu memang ada rose garden saya pun tak lepaskan peluang duk ambik gambar bunga sambil duk pantau anak-anak berlari sana-sini macam burung yang lepas bebas..huh! penat bercakap dalam satu  napas..cuba korang baca sekali lagi dalam satu napas..haha, kalau semput jangan salahkan saya na.;p

Sila jangan tanya nama spesis roses ni tau. Saya tak ingat, dah lama kan. Kalau saya pergi semalam pun belum tentu saya ingat nama bunga ni semua jugak..ekeke. Yang penting bagi saya ini semua adalah bunga ros.;p

rose 1..sila teka nama spesis ni..
rose 2..teka lagi..;p
 gambar ni diambil pada waktu 11.14 am pada hari isnin..
tak ingat berapa haribulan, yang pasti bulan 7.huehuehue
kami stayed kat situ sampai pukul 12 tengahari pastu cepat-cepat blah..
nak lunch lagi pastu nak kejar fery lagikan..:)
 rose 4..jangan lupa untuk teka..haha
 ok ni sama macam atas..
 sama lagi..tak aci letak gambar yang sama banyak-banyak ni..
eh, lain angel tau gambar yang saya letak ni
 rose yang ke berapa ye..jap scroll ke atas..
ok..rose ke 5..apakah nama sebenar dia?


kat sini ada jugak macam rumah ni dengan English design yang sangat cantik..
tetiba time tu rasa nak masukkan je rumah ni dlaam poket seluar..
hahaha..buat kelakar lepas tu gelak sendiri..sadis:(
serius, sangat cantik..
diharap kepada yang berkenaan tu, boleh tak nanti kita buat rumah macam ni?
boleh..boleh..boleh...
(mesti yang berkenaan tu jawab dalam hati dia..boleh..boleh blah..)

si langau hijau..
ok..yang ni pulak..
tak tahu nak tanya apa..hehe

sekian..entry jalan-jalan hokkaido..ada hutang satu entry je lagi..

9 comments:

Rai Ourkizuna said...

cantiklah rose 1 tu..!

rostina76 said...

salam kenal kamalia.....wahhhh!!!lawanyeee ROS. btw xtau nama2 semua roses tu cuma yg kita tau nama kita ROS. hehe

diha said...

Ya Allah..cantiknyeee~

Mixed-family in da house.... said...

hahahaha...gelak2 sy baca entry nih.....

zila norazila said...

cantik ciptaan ALLAH.suka tgk bunga2:)

Nur-nba said...

Subhanallah.. cantiknya rose ni.. Nur tak kenal spesies rose..

p/s : Gambar akak cantik sangat.. Kalau akak masukkan lebih banyak gambar, lagi Nur suka.

nur easy said...

Cantikkan. Ni mujur aritu mil xnampak..kalau x mau nak hangkut bw balik malaya haha

♥ Cmª shIemª ♥ said...

wahahaha...kenyang cma dok makan bunge ros je...hikss~~~

cantik sungguh la haihhh...

Irfa said...

cantiknya bunga ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...