Pages

Wednesday, 3 November 2010

Daigakusai

University Festival..Dah basi pun cite nih..biasala saya nih, agak bz skit..ngehehe..daigakusai ni dalam 23-24hb aritu..macam biasa kami jual karipap, kuih bingka, kuih ketayap, kuih buah melaka dan pisang goreng..opss, ade lagi, bihun singapore..itu la menu yang adik2 ni bole buat selama 3 tahun berturut2..next year maybe tukar menu kot..tapi, macam biasa, kami tak dapatla nak menolong jual2 tukan..kanak2 ribena ni tersangat la susah untuk dikawal..cuma pergi beli, makan dan balik..

sesi melayan pelanggan..

tahun ni dapat stall yg plg tepi..best jugak..ramaikan yg datang beli..untung banyak jugak tahun ni..eh, ye ke?..

tengok ini budak..duduk di tepi fountain smbil main air..

nampak itu sume kuih muih..pisang digoreng kat belakang tu je..

pakcik ni ..die makan karipap tu depan kami, kunyah2 pastu telan..sib baik tak tercekik:p..
gigi pelesu masih kuat lagi kot..dah telan sebiji karipap, terus die pegi..erkkk
yela, kami expect mcm die nak komen tak sedap ke..sedap sangat ke..

gerai korea..

lihat diriku..sudah kuruskan..--->bluekkkk..

inilah benda yg setiap kali ade festival, kami akan berbelanja besar kat sini..satay kamben..kalu convert itu duit, rm 7.60 secucuk (200 yen)..tersangat sodap..selama 2 hari tu, kami dah belanja kat satay ni je 7 ribu yen..berbaloi sgt2..pueh ati sbb sodap..:p

inila gerai Uighur..jual satay kamben, pastu ade la mknn diorg jugak..sume sodap..untuk 1st daynye jualan je, diorang dah untung beratus2 ribu..best2..rezki diorangkan..

gerai France

gerai U.S


all picts via adik fahim..mekaseh ye--->kot terbace la..:D

9 comments:

echa said...

meriahnye.......:)
teringin plak nak makan sate kamben tu..boleh pos sikit hehehehe............

Nur Ede said...

Salam Lia...
Woww meriah nyer... mcm2 ader... tahniah buat gerai Malaysia...dan kamalia sekeluarga siap ader jalur gemilang lagi... gemilangkan lah... Malaysia walau di mana anda berada... bagus..bagus..

izahdaut said...

hahaha.. ayat yg 'tengok diriku'... tak tahan tu..tahniah kerana kurus..ke cover? haha

TopsyTurvyMum said...

meleleh tgk satay kamben tuuu..

haha..kurus sgt dah tuuuu dirimuuuu

Nadiah Sidek said...

syoknya dpt beli2 makanan. lama dah tak beli pisang goreng, asyik kena goreng sendiri je :p

Kamalia said...

echa:mmg meriah..faeiz siap ilang lg wktu tu..sib baik jumpe..elok je duk dpn gerai org lain..

kak ede:salam akak..mcm2 ader..tp,yg bole beli 3gerai je..yg len,xleh makan..iA akak..akn kami gemilangkan Malaysia tanah air ku..siap nyanyi lagu negaraku nih..tetiba ade semangat patriotik la pulak..ekeke

Kamalia said...

izah:muahaha..tu ayt cover je izah..tu sbb ltak gambo yg camtu..kot yg brdiri tegak,konpem nmpk gumuks...

TTM:ekeke..buat la kak..kan TTD suke mkn kamben kan..ngehehe,itu gambar menonggeng,kot tegak,nmpk cam buah pear..:D

Kamalia said...

nadiah:ngehehe..sama la kite..aritu pun akak beli gak pisang goreng..saje nak rasa yg org len nye mskn..

lady zaini said...

yer la yer la, dirimu sudah kurus, diriku juga yang nak kena diet.

yang buat sate kambing saper? nampak sepet2 tapi takkan korang makan sate nihonjin masak, kan? kekeke...
p/a: amni dah rambut pendek yerr?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...