Pages

Monday, 7 March 2011

Makan-makan bersama Amni

Alhamdulillah, hari sabtu yang lepas (5.3.2011), Amni selamat menyambut hari kelahiran Amni yang ke 4..Jadi, malam tu, mama dan babah buat majlis makan-makan untuk kawan-kawan Amni..sekarang ni Amni dah ade ramai kawan kat sini tau..Terima kasih mama dan babah yang bersungguh-sungguh menjayakan majlis ini..tak lupa juga buat adik Faeiz dan Faeiq yang memberi kerjasama dan sokongan pada malam tu..kat bawah ni, ade sedikit gambar kenangan sempena majlis pada malam tu..

Amni turns 4

yang ni pulak Mr Clown..babah Amni yang tiup semua belon ni tau..:)

yang ni pulak kawan babah dari Egypt..
from left: uncle Mahmoud, uncle Abdullah

aunts from Egypt..black shawl auntie Dahlia yang sebelah tu mama tak ingat nama
auntie Lisa tiada dalam gambar

uncle Ijo, Iman , Ilmi dan kami adik beradik..

chocolate cake dan red velvet cupcakes..
semua ni mama buat..terima kasih mama..
yummy..yummy

masa tuk potong cake..
campur kami 3 beradik, ade 9 orang kanak-kanak riang malam tu
memang seronok..

masakan yang mama masak..
nasi lemak dan aksesori, sambal sotong, sotong goreng tepung..

sambal sotong mama..

sotong goreng tepung babah...

bihun pun ada jugak

popia..
popia mama memang sedap..
oishii!

donut..yummy!
tiada dalam gambar puding cocktail dan buah-buahan..

hadiah tuk Amni..
banyaknya Amni dapat baju malam tu..:D

ni pulak kakak Ema yang bagi..
adik Faeiz dan Faeiq pun dapat jugak..
terima kasih semua..

Amni sayang mama dan babah..:D

p/s:terima kasih mama sebab sudi tolong ceritakan majlis Amni kat dalam blog mama ni..


13 comments:

Umie said...

happy belated birthday amni dear... rajinnya mama amni masak macam2x.. kalau aunty, sengih jela kat periuk2 tu semua..hahaha

munna said...

happy belated birthday buat amni... semoga menjadi anak yg solehah... cantik-cantik hadiah baju utk amni

Hanis Azla said...

happy belated birthday too to amni.. semoga jd anak yg soleh dan membahagiakan hati mama & babah yer sweetie.. tererlah mama dia masak.. beruntung amni.. klu birthday anak2 auntie.. selalunya auntie masak 1,2 menu ajer.. yg lain semua main order.. he..he..

kak Erna said...

Happy belated birthday to amni..
rajinya mama masak..banyak pulak tu..mesti tetamu suka..

MummyEcha said...

happy belated besday sayang......banyaknyer hadiah yang amni dapat...menu pun banyak.....teringin nak buat besday party cam gini..tp nak msk banyak2 kurang mahir huhuhuhu.......

Asmara said...

wah rajin sungguh mama dan babah Amni. masak macam2 lagi. Amni dan adik2 mesti suka ramai kawan tu. hihi.. Auntie doakan Amni terus sihat membesar dan menjadi anak yang berguna di masa hadapan. InsyaAllah. Amin..

Kamalia said...

umie:tq auntie..hahaha, kuih2 tu sume mama dah buat lama dah,pastu frozen je..kelakar la auntie ni..

munna:tq auntie..iA,amin..ye,sume cntik2..pasni,mama xyahla beli baju tuk amni lagi..hehehe

hanis azla:tq auntie..amin..mama kata,xdela terer sgt..tp,mama buat sikit2 tu..tu yg dpt byk jenis..kalau kat mesia, air minum pun mama tak buat kot.hahaha.kat sini, kenala buat sume..

Kamalia said...

kak erna:tq auntie..mama kata mama takut lepas ni dah xleh buat,yela,dah ade baby..tu yg mama buat meriah sikit kali ni..

mummy echa:tq auntie..bykkan..amni suka dpt baju cantik2 tu..xpela auntie, order jela..rsnya kalu kat mesia pun,mama order je..kat sini, kenala masak sume benda..

Kamalia said...

kak as:hahaha,pastu mama dah sakit pinggang..babah pulak tido mati malam tuh..ekeke..best ramai kwn..tetiba je jd ramai..tq auntie..amin..

Hanis MY said...

happy belated birthday Amni semoga membesar jadi anak solehah dan berjasa untuk mama dan babah...seronoknya celebrate birthday...best2 dpt byk hadiah...

Idayu said...

hepi besday amni....be a good girl tau

Kamalia said...

hanis my:tq kakak..amin..

idayu:tq auntie...iA

Nadiah Sidek said...

happy birthday amni! sori ye aunty lmbt wish..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...