Pages

Monday, 7 June 2010

How to Slim Down

Semalam tanya hubby::
kamalia:"bi,kite ni dah gemuk ye??"
Dan dengan jujurnya dia menjawab..
hubby:"mmmm..memang dah gemukla..dah lama dah " ..pastu gelak2..(geram je..grrr)
kamalia:"betul ke??" (Tanya sekali lagi..saje je..kot die bergurau)
hubby:"yela betula..xkan tipu pulak..tu, thighs dengan punggung tu dah bertambah besar..dah mcm beranak 5 dah.." gelak lagi..uwaaaa..geram je..
kamalia: "ala dia ni..mana ade.."(kononnya xnak mengaku tapi,bila belek diri balik,memang,nampak mzczm dah besar je..)

Pagi ni,dengan bersemangat waja, terus menggoogle video how to slim down.; thighs n hips..


Exercises to Slim Down Your Thighs & Hips -- powered by eHow.com


How to Get Rid of Fat Below Your Belly Button -- powered by eHow.com


Quick Ways to Flatten Your Stomach -- powered by eHow.com

p/s: exercises ni memang easy n simple...senang sangat nak buat..tak memerlukan materials yg pelik2..i can easily feel the burn..:))

4 comments:

Lovely Kitchen said...

TQQQQQQQQQQQQQQQQ!
E-na pun mmg tgh dok cari solution for my tummy, thigh n hip....boleh try yg ni...moga kita berjaya...he he

Kamalia said...

e-na:xsangka ena pun mncari solution yg sama cam sy..yeah..moga kite brjaya mngecilkn yg besar2 nih..hik3..

Idayu said...

tq for sharing.....awak pon gmuk jugak ker??

Kamalia said...

k.ayu: u r welcome..hehehe..ntahla kak..sy rs xkot,berat bdn ni maintain je 50kg..tapi kamil kate gemuk..ye la kot..(tapi, peha n punggung rasa dah brtambah besar..yg ni memang sy dpt rskn..uwaaaaa..dah mcm buah pear dah..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...