Pages

Wednesday, 2 June 2010

Mop terbang??

Mop bole terbang ke??Jangan tertipu..hahaha..ni bukan mop, tapi anjing..wakakaka...memang, bulu anjing ni memang macam mop..Anjing ni jenis Komondor..kalau Hungarian panggil anjing ni Komondorok(plural)..kuikuikui...dah macam bunyi jawa la pulak..Tapi yang bestnya anjing ni natural guardian instinct dia powerful betul..selalunya omputih lagi suka bela anjing ni tuk jadi jaga/guardian livestock and other property...

nak tengok gambar mop itam x??ni die mop itam yang boleh berjalan..kuikuikui...:p

pictures from google image...::tq mr google::

p/s::maapla ye cite pasai anjing pulak..dok menggoogle bnda lain,tibe2 trnmpk anjing ni..funny sbnrnye tgok bulu anjing macam mop..ni n3 saje2 je tau..:: ~~peace ~~

2 comments:

anie,Nagoya said...

kelakau lak tgk gmbr anjing ni...yo..yo...ia rap!!..hahaha...

Kamalia said...

yo..yo..kami rappers yo..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...