Pages

Tuesday, 8 February 2011

Fuhh..Fuhh..(tiup habuk n sawang la..)

Jeng...jejeng..jeng...hahaha..tak tahu nak update ape..yang pasti dah lama tak update..ni pun tiba2 terajin nak update sebab baru je lepas komen MR nye entry..muahaha..berjaya jugak dia membuatkan aku/saya duk mengomen kat blog orang..selama ni (4 bulan hokey) jadi silent reader je..hokeyla..nanti kalu rajin, i update lagi kay..banyak je cite, tapi takde moodla wei..:p

7 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam....uma(blog)h k.atie pon baru habih mop lps balik bercuti semggu aritu!

K.Nor said...

salam lia.. miss u :)

Asmara said...

makcik!! kek cekelat hari ni nampak sedap giler la. guna resepi mana tu! hehe..(skodeng kat fb tadi)hihi..

Umie said...

mana pulak encik mood nie pegi ye? nak kena seru2 dulu nih...hehe

makcikrehan KJB said...

weiiii... ko peknen ekk? tetiba jer blog ko lama senyap...hehehehe

kak Erna said...

assalam kamalia..dah buang habuk tu..jangan la biarkan lama2..rindu..

anie,Nagoya said...

muncul dah!!!!....sib baik timbul.hihihihi....ni bawakan beg plastik.isi habuk.wat sendiri ya.nak tlg diri sendir maleh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...