Pages

Friday, 13 July 2012

Ken Hamza

Ken Hamza..antara bayi yang paling glemer pada tahun ini di Jepun..hehe. Kelahiran yang ditunggu-tunggu. Alhamdulillah, hari tu (bila ye, sabtu 2 minggu lepas rasanya) berpeluang jugak saya jumpa Ken Hamza. Masya Allah, sangat hensem!..Sangat bambam! Sukanya saya dapat bau baby!
Masya Allah..Ken Hirai Hamza yang sangat sihat dan cute!
Mama Hanis pun muka nampak berseri perantin  waktu ni.:))

Actually ni kali pertama saya berjumpa dengan Hanis. Sebelum ni memang plan nak jumpa tapi takde rezeki kan. Seronoknya dapat bertentang mata walaupun anak-anak(twins) suka hati diorang je usik itu ini, masuk bilik auntie Hanis ni. Sorry tau Hanis..;p

Sebelum pergi memang dah berjanji dengan kakakku sayang Kak As untuk pergi bersama-sama. Bayangkan memang kecoh sungguh time tu tau kat rumah Hanis. Dengan anak saya 4 orang, anak Kak As 3 orang tambah lagi sorang Ai-chan yang shomell tu sorang..macam nursery pun ye jugak jadinya. Tapi, memang seronok sangat, nak-nak dapat pulak berjumpa dengan Iryd yang begitu peramah.

Terima kasih buat Hanis dan Mi yang sudi terima kami sebagai tetamu. Masak Hidang macam-macam. Sangat sedap, teringat-ingat lagi pad thai tu tau. slrrrppp.. Insya Allah, ada rezeki datangla ke rumah kami pulak. Dah selalu datang Iwate, tapi tak pernah pun nak singgah rumah ai..sentap! (eh, gurau je tu..haha). Serius, kalau datang Iwate, sila tidur kat rumah kami je. Tak payah nak sewa hotel tau. Memang ada 2 extra rooms.
hehe..bayangkan kami berborak tanpa henti..
rasa berbuih-buih mulut time tu bercakap..dah macam kena sawan pun ye jugak..;p
haha..sangat seronok tau..:))

*scheduled entry*
tuan rumah bz bersiap-siap nak pergi ke Hokkaido..:)
Doakan kami selamat pergi dan pulang.

18 comments:

Asmara said...

Baru nak tanya, bukan nak ke Hokkaido ke? hihi.. enjoy your Trip! jgn lupa pesanan aii kat hokkaido tu nanti. kihkih..
*Beb bila pulak anak aii 4 orang ni. isk2.. u ni. ;D

Munnafendy said...

unik nama anak nis...ken hamza :)

SURIA AMANDA said...

Ken Hamza...what a nice name...

Acik Erna said...

memenag seronok kalau dapat tengok..peluk dan cium baby..
semoga selamat perjalanan lia pergi dan balik

Qaisara Islam said...

bye bye akk..have a save journey to hokkaido insyaallah =)

Kamalia said...

kak As:hakhak..gomen,serius kenapa tah time type entri ni smlm saya tringat 4 org.tetiba brtambah sorang la yek.ok,dah edit dah..:p

FnF Simple Life said...

wah...dh nk g hokkaido...syiok nye... travel ngn apa ek? shinkansen ke.

Kamalia said...

acik erna dan Qaisara Islam..:
terima kasih di atas doa itu..;)

fnf:
fidza, kami pergi naik kereta je..dekat la dri sini,naik ferry dari Aomori sampai selatan Hokkaido(Hakodate)..

Amie said...

Selamat pergi Hokkaido Kamalia,
seronokkan dah dapat jumpa Hanis and baby Ken Hamza yang wangi tu.

Nadiah Sidek said...

itulah..memang glamer pun ken hamza. yang pergi rumah dia semua buat entri pasal ken hamza. bertuah jadi ken hamza. hehe..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

comelnye baby..tahniah utk kwn akak tu.. :)
inik namanya..ken hamza :)

g bercuti ye..enjoyy... :)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Akachan hat paling fofuler gituew
Geram tgk prince ken tu

Lepaih ni blh jmpa uols plak...ingat dekat ngeee

nur easy said...

terasa ukhuwah kawan2 di sana kan..;)

mrs kayrul said...

memang famous la ken hamza sekarang..tengok gambar kat blog hanis..makin hansome dak tomey tue

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

cute ken hamza tu

Hanis MY said...

Arigatou! Wah ada special entry gak i loikee tak nyempt lg nk story mory kat blog, syoknya pg hokkaido

Ijah EmoTemo said...

baby hamza sgt cumill! geram tgk hehehe

Marya Yusof said...

Haritu baru tahu Hanis dah selamat dah bersalin... Seronoknye dpt jumpa blogger2 & rakan2 senegara lain kat sana...jeles lah! ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...