Pages

Friday, 2 July 2010

19 kids and Counting

Inila super-mommy tu..:D

Aritu pi blogwalking jap,terjumpa kisah America's most supersized family yang bawak balik their 19th kids...huhuhu...tak dapat nak bayangkan macam mana nak jaga anak seramai 19 orang..ni yang tiga ni pun kadang-kadang ade gak "termengeluh"..Actually, saya ni kan dulu suka tengok TV..hahaha..sambil jaga twin ni, sambil tu tengok TV..The Duggars ni antara one of the tv series you must watch..selain tu tengok gak John & Kate plus 8..Tak sangka diorang ni ade fans...tapi ade gak yang mengumpat keji diorang ni..biasela manusiakan..tak leh tengok orang lain bahagia dan senang..
One happy family

For more story, please klik here...:D
(pictures fr mr google)

::mama tomei-{ macama mane super-mommy ni rase ye bila 4 kali die kena cesarean??} sy yg skali ni pun rs dah xnak..xnak..::

6 comments:

Nadiah Sidek said...

tu la kan, kita yg anak baru brp kerat ni dah tak larat la apa la..ehe. kena belajar dr diorg yg anak ramai ni ;)

Kamalia said...

hahaha...kn blja dr diorg camne nak jd penyabar yg sgt2..ni kot 3org ank dah ngis/demam serentak,rs cam nak meroyan jadinye..kot die,kot katekanla 5org je yg nak ngis or demam serentak..camne la agknye ye>>sy kot twin ni dmam serentak, rs nak pitam..xcukup tdo n rehat..>>

Ajzie said...

Wow... super hebat!!

PearlnScarf said...

wow.. terfikir mcmana dia nak bg anak2 dia makan...

Kamalia said...

huhuhu...memang superb sangat kak..:p

Kamalia said...

fiza:huhh..diorg ni ade yg sponsor..tu la diorg nis ng je nak tmbh ank..rumah diorg pun ade yg sponsor tau..kot x dulu,duk umah kecik je..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...