Pages

Thursday, 19 May 2011

Tepung takoyaki


Salam semua...arini cuma nak upload gambo tepung takoyaki je..Buat kak Juwita, ni la tepung yang saya guna..Insya Allah, bole guna..sila guna tanpa was2 ye ;D

Nanti akak cubala cari kat supa2 kat sana dulu, kalu takde, saya bole poskan dari sini..oh, kepada yang lelain jugak, kalu nak, jangan malu2 segan, bole bagitau..nanti saya poskan..;)

p/s:sat g nak g maternity class..harap2 Mr K tak tido dalam class..semalam die tido kat lab, nak siapkan paper..huhuhu.

15 comments:

ijayuji said...

salam lia! kompem sini tak de.. selalu jenama makcik tu haaaa..yg ada kepala makcik jer tuuu wakakaka... ada jugak jenama2 lain tp rasanyer tak leh kot sbb tak leh baca dia punyer ingredients dia sbb dah dilapik dgn sticker bahasa thai huh! biasanyer tiap daerah tak semua ada brand2 mcm ni, dulu2 g tgk kat supa dekat2 ngan umah mertua kita pun cuma ada 1 jenis jer itu pun tak tahu jenama apa.. lagilah kat nagano tu kampung :D

anie,Nagoya said...

Nakkkkkkkkkkk....kat cini tak de brand tu.brand lain ada le.selalu guna tpung gandum je.kalo stok tepung takoyaki kehabisan.

Hanis Azla said...

selamat pi maternity class tu yer..

Idayu said...

poskan yg dh siap masak bole??

Jue said...

mcm x pernah nmpak je tepung tu kat supa area sini..brand ni je ke yang halal?

Juwita Jamaludin said...

Kamalia.. Thanks.. Leh la cari kat gyomu supakan... Akak cuba tengok2 nanti.. Awak tahu tak jenama top value leh tak?

Kamalia said...

ijayuji:salam..hahaha,biasela tu..yg kat sini,brg dr obersi sume tmpl ngan sticker jopun..konpem susah nk phm bg org buta hurup ni ha..eh,morioka lg kg tau dr nagano tuh..kalu nak bgtau la..nnt kita pos kat awk kay..jgnla malu..ekeke

kak anie:ok akak..bgla addrs,nnt sy poskan..

Kamalia said...

hanis azla:hahaha,kak sungguh mengantuk..xdela best sgt,biasa2 je..

idayu:kak,kalu wktu fuyu,berani sy pos..tp,kalu pos skang,konpem mcm basi kot..ekeke

Kamalia said...

jue:tula,lain area lain kot..kalu kat sini,kami sllau guna yg ni..nnt tye bebudak ni ek psl tepung brand lain pulok..

juwita:u r welcome..kak,sy beli ni kat gyomu supa lani..murah pun murah,pastu byk brg2yg die amik dr thai,indon jugak..brand top value,nnt sy tanye diorg bole tak..kot dah tahu,sy konpemkn ek.

Acik Erna said...

assalam kamalia..ada tepung khas ye kalau nak buat tu..
dah tentu kat sini tak de tepung tu kan

Kamalia said...

Acik Erna:salam kak..tak tahula sy ade tak kat mesia..takde kot..xpe,guna je tepung gandum..

firework autumn said...

ohhh..bestnye kalu ade kat sini..1st tngk takoyaki dlm drama jepun..sampai skang duk ngidam je la..nak buat tp tepung and alatan nye mane ade kat sini..nak ke jepun...alahai..tak tau la tahun bile..:(

miss masya said...

slm kak...blh tlg bli kan sye ramuan2 takoyaki tu dan berapa harga tu......ni no sye..0128922263

Rozaq said...

Nak beli tepung takoyaki halal jenama takoboy sila call saya 010 6332136 insyaAllah sedap

Rozaq said...

Nak beli tepung takoyaki halal jenama takoboy sila call saya 010 6332136 insyaAllah sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...