Pages

Wednesday, 8 June 2011

Sung-Bong Choi

Salam semua.. nak update cepat2 nih. Pasni nak lipat kain la pulak. Tadikan Mr K shared link ni kat FB tau..ingatkan pasal ape. Sebelum ni ade je tengok orang duk post MV ni, tapi buat tak tahu jela. So, yang ni mestila kena tengokkan, kang kot dia tanya kang, nak jawab ape ye tak..

MV ni sungguh sedih tau..nangis tau bila tengok. Korang kalau nak tengok, kenala tengok sampai habis. Kot malas, takyahla tengok langsung..Walaupun lagu yang dia nyanyi tu saya tak paham langsung, tapi saya rasa sore dia memang sedap..



Saya rasa mesti Mr K pun nangis jugak..hahaha, balik ni nak tanya die..

15 comments:

desperate mama said...

memang sedihlah...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

uwaaa pecah kolam ayaq mata ai...
dia ni mcm susan boyle sekali buka mulut semua org terpeson ngan sora dia...chaiyoo...

ijayuji said...

liaaaaaaaa!!! sapa niiii??? tp lagu dia besttt!!!! waaaa...ni yg nak nanges jugak nii dah lah laling tak de! walau rupamu tidak sehensem LMH tp suaru muuu aduhhhhh...

EiJa ZaQuaN said...

sedihnye kisah dia..
tp suaranya dia mmg sedap sampaikan juri pun terpengun & menangis..

Hanis Azla said...

kat ofis ni tak boleh nak tgk pula.. balik nntlah jawabnya kena tgk..

Asmara said...

peh byk gak tengok org letak link kat fb tp tak tertengok pun. tp bila sampai cik kak ni buat entry terpaksa gaklah tengok. muahahaha... cedih2, kalo kt msia conpem dpt undian sms tertinggi ni. hahaha..

Jue said...

baru je tgk MV ni kt fb tadi..terkedu jap bila dengar dia nyanyi..suara mmg mantapla..wpun x faham apa dia nyanyi, tapi otomatik jd sedih gak..huhuhu

cik norai said...

mula2 ingat takkan meleleh punye.tupp tupp tumpah juaa akhirnye sob2

Chik Mimi said...

huwaaaaa lia akak nangis mmg tourching le dah tu sore sgt best

♥cmª shIemª♥ said...

sobs*.sobs*

Acik Erna said...

kamalia..betul ke Mr.K pun nangis jugak?..he he

Kamalia said...

DEsperate mama:sedihkan fidza..kalula kita kat tmpat die,xtaula camne ek.

lady ayu:hahaha,sib baik pecah kolam air mata,igtkn pecah sore nyanyi sama cam die td.ha kan,bila nyanyi sore mantap sungguh.

Kamalia said...

ijayuji:ika..entah,jgn ditye.yg pasti hidup die mmg peritla..sedih sungguh tp sore sedapkan..LMH?bagai langit n bumi..

eija:ob..sob..tula,audience pun suka..konpem dpt undi tinggi nnt nih..

hanis azla:akak,jgn lupe tgok.konpem tangkap leleh punye..

Kamalia said...

Asmara:hahaha,sy pun samo, tp bila laki sndrik dah suh tgok,tgok gakla..yekan,konpem tinggi undian diekan kak.

Jue:tula,xphm pun mksud lagu tuh,tp mmg sedih sungguh.

cik norai:hehehe,kira mula2 tengok pikir"apsal la korang sume nak nangis ek"..

Kamalia said...

chik mimi:akak,bebaik,kang bos nmpk akak nangis kang.xpsl2 die suh amik MC.yekan kak.sore best gile.

cma:sob..sob..nah amik tisu nih..lap air mata tuh..

acik erna:ha ah kak..td die balik,die kata nangisla..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...