Pages

Saturday, 18 June 2011

Status sekarang

Salam semua. Emosi tak stabil buat waktu ni. Macam penat nak demam pun ade. Tekak pun dah mula sakit dan badan pun dah tak larat sangat bawak perut ni. Faeiq masih demam lagi, Faeiz pulak tengah demam panas. Dua2 ni batuk jugak, jadi bila batuk memang sakit dan mesti nangis. Nasib baik Mr K dan my SIL pun ade,jd bolela gilir2 jaga twin ni. Amni pulak dah buleh tido dengan cik Muna dia, jd ringan jugakla tugas kami sekarang ni. Demam kali ni dua2 jd cranky sangat. Actually jarang demam macam ni,rasanya kali ni agak teruk.
Rasa nak nangis, tetiba rindu dengan mak. Tapi malas nak tipon sebab nanti mesti nangis bila cakap dengan mak. Esokla kot tipon mak..
Sent from my iPhone

16 comments:

Nuridah said...

Assalamualaikum Kamalia,

lama kak nur tk dengar khabar Kamalia nie? Hopefully skrg nie sihat ya...cepat sembuh....jgn sedih2...take care.

Kek kat bawah tu sedap nampak...nanti kirim sepotong utk akak ya...hehe.

Asmara said...

My dear! please take care. akk pun sakit tekak batuk pulak skrg. bdk2 selsema. huhu.. ujan panas ka! kembar tu nak bermanja kali terakhir sebelum dah tak jadi bungsu kot. hehe.. InsyaAllah harap semua ok ye.
*cool fever tu letak kat bawah lengan dan leher belakang, lagi cepat serap panas.(td en kery dgr ceramah kesihatan kat yochien) eh apa2 nnti call akk la eh. :)

Juwita Jamaludin said...

Lia.. Sian awak .. Memang hujung2 penat sikit yek akak faham.. Take care ye.. Moga Anak2 cpt sembuh

nur easy said...

sayunya..rindu mak saat2 mcm tu. mudah2an semuanya kembali sihat..

EiJa ZaQuaN said...

dapat rasakan perasaan lia..dh la duduk jauh..anak2 x sihat pulak..tmbh diri kita yg sedang sarat x sihat..
mmg memerlukan sokongan mak kan..

take care dear..moga anak2 dan lia cepat sembuh..

Acik Erna said...

Kamalia..jangan sedih ye..jaga kesihatan..dok jauh kan..bila datang rasa rindu macam tu la.

cik norai said...

ganbatte sis!!! gagah kan diri..sokongan drpd perantau..

♥cmª shIemª♥ said...

kak lia..semoga cepat sembuh...

jalimah said...

Dik jgn susah ati...meh sini akak bagi pantun(copy punyer...bukan ori)
Air melurut ke tepian mandi
Kembang berseri bunga senduduk
Elok diturut resmi padi
Semakin berisi semakin tunduk

Padi segemal kepuk di hulu
Sirih di hilir merekap junjungan
Kepalang duduk menuntut ilmu
Pasir sebutir jadikan intan.

Buah cempedak bentuknya bujur
Sangat disukai oleh semua
Jika kita bersikap jujur
Hidup kita dipandang mulia

saja aje...divert your mind to something very different...take very good care my dear...luv u always..

Idayu said...

take care...hope everything ok, n get well soon!

munna said...

SEMOGA LEKAS SEMBUH BUAT KAMALIA SEKELUARGA...

Hanis MY said...

semoga semua berjalan lancar... insyaAllah...

Kamalia said...

Nuridah:salam kak Nur..terima kasih kak sudi dtg n bg kata semangat..lahamdulillah,dah xsedih dah.
hehehe,nnt sy buat lg,sy bagi akk 2,3 potong ye.

Asmara:akak,sedihnye..yela,mmg panas ujan je skang nih kan.hehehe,rsnye mcm tula kot, cranky jugak dua2 skang ni,asyik nangis je.org kata dah nak bersalin dah tu.tq kak.ok, tip ayng akk bg tu sy dah cuba dah..jadik..:))

Kamalia said...

Juwita:tq kak.tula,dah sampai stage ni,mmg xlrt sgt dah.

nur easy:terima kasih ez..samapi skang xberani nak call mak lagi.takut nangis..:(

eija:kan,kan..mmg sgt2.waktu nila rasa cam nak trbg balik jek,tp xde sayapla pulok..tq my dear fren.

Kamalia said...

Acik Erna:tq kak..rs nak brmanja dengan akak la pulak..bole?

cik norai:tq sis..ye,skang dah kuat sikit.:)

cma:tq sis..:)

Jalimah:uwaa..kak,sedih sgt ni..sob..sob..siap nagis bc pantun nih..ok kak..iA.luv u too.:)

Kamalia said...

idayu:tq kak ayu..alhamdulillah,semua dah sihat kak..

munna:terima kasih munna..:)

hanis my:amin..tq hanis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...