Pages

Monday, 28 May 2012

Hanami 2012 # Iwate Park

Salam wbt. Dah masuk summerkan, barulah ahkak nak update entry hanami. Hanami 2012 hujung bulan 4 hari tu: 22hb tak salah saya. Macam tahun lepas jugak, kami berhanami di Iwate Park. Last minute punya hanami sebenarnya, nasib baik jadi jugak sebab hari isnin tu dah keluar daun..huhu. Alhamdulillah, berhanami jugak kami. Insya Allah hanami yang terakhir di bumi sakura ni. Semoga kenangan sepanjang berada di sini akan kekal di dalam blog yang tak seberapa ini. Banyak jugak gambar yang saya letak. Semoga gambar yang tak seberapa ni dapat saya kongsikan dengan sesiapa yang membacanya..
the weather was fine and the views were splendid!
see.. i told ya yang daun dah mula keluarkan dirinya..
sakura alley..:))

the kids and bubbles..:)) 
 twins..faeiz (yellow shirt) faeiq (stripe shirt)
princess Amni..
abaikan her comotness..haha
gegirls..
Afiya, an adorable girl..haha*mama yang perasan :p*
candid moments..:))
breathtaking views..;))
susah sungguh nak ambil gambar 1 family..
macam-macam gaya ado..:p
ahkak bawak nasik lemak
bawak jugak popcorn chicken..
ni antara pot luck yang dibawa oleh kohai..
bihun satu piyuk..
karipap, keropok..lagi dah tak ingat dah..



11 comments:

FnF Simple Life said...

hepi nye hanami ramai2 kan...kami hari tu punya laaa byk mknan... sampai tak larat nak habis

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hanami this year x puas la uols kejap sgt rasanyer gara2 weather x tentu then mankai weekday plak...byk nyer ai loike...ur nasik lemak so oishii sou ngeee... Babe ai will lepAking with uols in Sendai nnt...blh berjimba auwww bunyi Mcm anak dara jer hahaha pitammmm

Nadiah Sidek said...

kalau dah keluar daun dah tak dipanggil hanami ke?

Mixed-family in da house.... said...

Aa'ah setuju ngn soklan nadiah. Hanami tu time pokok penuh bunga jer ek? Mmg pokok sakura camtu ker?

Cantik sgt pemandangan ni kak lia....guhuhuhu....terasa mahu guling2 atas hamparan sakura (mood hindustan .....hikhikhik)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam Mama Tomei Subhannallah cantiknya bunga2an tu.. terpikat betul! terberangan2 ada sama kat situ hehehhee...:))

Bestnya... :))

Nur-nba said...

Cantiknya bunga2 tu.. Macam nak petik je.. Beruntungnya akak dapat melihat sendiri keindahan kat sana..

Asmara said...

sama la kami kalau amik gmbr family mesti takkan semua tengok camera. hehe..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Akak...
besnye tgk pic bunga2 tu..oshem!
tambah2 plak tgk pic anak2 akak dok main2 tu..huhu..comey!

mknn pun sodap!!

Aziela said...

Comelnyaaa Afiya... Sempat lagi Hanami.. Eisshh...bila tahunlah akak nak merasa berhanami...

nur easy said...

amni nampak cam dah besar betul..;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Bestnya..bunga2 sakura yg sgt cantik..

anak2 pun nmpk happy sgt..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...