Pages

Friday, 1 June 2012

Dari gua kita ke pantai..weehoooo

Salam wbt..hari ni nak cerita secara ringkas je aktiviti kami last week..kami pergi ke............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ke sini...*hint..gua (bukan gua sapa, lu sapa)*
lepas tu kami ke laut pulak untuk
Big Seagulls Cruising..
sangat best (^_^)
lepas tu berpicnic kat sini pulak..
awesome!

p/s: pagi ni agak sibuk,petang la saya bw ye..

15 comments:

Nadiah Sidek said...

3 tempat yang cantik!

ieedaz @ mama_isha said...

sungguh cantek alam ciptaan tuhan...bertuah sis dpt tgk semua tu secara live.. best nyer!

Asmara said...

cantik! time mcm ni seronok berjalan, tak terlalu panas dan tak terlalu sejuk. tak lama lagi summer. hehe.. (bawah sana dah lama summer). ;D

nur easy said...

subhanallah... cantik sungguh ciptaanNya

Aziela said...

cantik2nya Lia....

munna said...

cantinya tempat tu.... subhanallah

Qasey Honey said...

cantiknye kesemua tmpt2 tu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kirei desu ne
jauh x from sendai nk gi tempat ni ekkk...if sempat nnt blh terjah gak

idora ilyanee said...

miyako (iwate)! br je pergi 3 mgu lepas..

FnF Simple Life said...

cantiknye...subhanallah

Amie said...

Cantiknya! Nyamannya! Lihatlah burung2 nan terbang berlegar di angkasa... oh! Sungguh menyeronokkan!

Bicara Kak Noor said...

salam kenal dik, sangat mengangumi keindahan alam ciptaan ALLAH yg sangat menarik untungnya dik dpt sampai kesana ya...

アヌムちゃん said...

waa bestnyee..ikitaii...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cantikkkkkkkkknya.. !

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Wah bestnye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...