Pages

Friday, 9 December 2011

Dari lensa kamera henpon..kahkah

Salam wbt..gambar banyak sangat kat dalam draft, tapi nak mengarang cerita tu yang malas..rasanya ade dekat 15 draft yang tak publish lagi..segala jenis gambar makanan dari 2 bulan lepas pun ada..haha. apatah lagi cerita tanpa bergambar 5 bulan lepas punya, lagi malas nak publish..kadang-kadang nak disable je comment box tu. Bole macam syok sendiri sikit bila update blog..kahkah...masih berhutang dengan komen yang lepas, nanti rajin saya reply..ok, upload gambar cepat-cepat, masak, bagi anak-anak makan ubat pastu update kisah lain pulak ye.. BW tu saya buat petang sikit naa..terima kasih pada yang sudi baca dan datang..ai lap u kuat-kuat..:p

@ Morioka Dam.. di petang raya aidil fitri..
lama sungguhkan..dah masuk muharam dah pun .. 
suka tengok gambar burung yang terbang pulang tu..

 @ takamatsu ike.. 2minggu lepas


 pokok memang dah togel
waktu ni dalam pukul 2.30pm
 @ Tohoku highway.. 
baru keluar dari Morioka, waktu ni kat Hanamaki kot rasanya..ari isnin yang lepas.

 waktu ni snow memang turun agak lebat..

gambar matahari yang awan dah tutup sedikit..
tak sempat nak ambik gambar full.

 
suhu pagi tadi..
tika dan saat ini suhu masih lagi minus 2..
tapi, takdela sejuk sangat kot sebab angin tak kuat sangat kat luar sana tuh..


***************************
yeayyy..dah berjaya update.
 ok daa....

1 comment:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

beku kat sini kat sana...keras kejung terus ngeee....yuki dah turun ekk...samuiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...