Pages

Wednesday, 27 October 2010

Faeiq..

Salam...ni tengah rajin jap..baru je amik gamba ni tadi dan dah upload kat FB nun..haisshh..mama die baru la lepas solat, duk panggil2 suh datang kat mama ni, die bole menyepikan diri..Ropa2 nye..buat keje lain..terus jadi tarzan + alex the lion jap mama nih..cube korang tengok apa yang Faeiq ni buat......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
saya nangis ni..baru lepas kena marah..
pastu, mama masuk dalam amik camera, terus mama amik gambar saya ni..ensem kan saya..

pastu, sambil mama membebel, mama amik lagi gambar saya ni..
pengajaran tuk makcik2 di luar sana: sila ketatkan penutup krim/ pelembap muka ye..agar budak2 comel macam kami ni tak korek dan palit di muka masing2..
peace no war..

ini budakkan..tersangatla aktifnye dan kretip..die amik kerusi pastu panjat..dan geledah ape yang patut..before this, penah je die buat camni, tapi setakat rearranged toothbrush ke, pencuci muka ke..xpenah la pulak die membelek krim muka tuh..

pssttt...sambil saya duk menaip entry ni, die duk baring kat pangku..terus tertido..best2..1 down and 1 more to go..dah chowww..Faeizzz...jom tido..:p

6 comments:

Nadiah Sidek said...

ala mama ni..faeiq nak gak muka tegang2, cantik2. ehehe..

Ida Ddapur said...

ala..la, comelnyer dia...adik nak buat facial ye

Kamalia said...

nadiah..hehehe..pastu,kot muke jd ape2..alergic ke..sape susah..mama jugakkan..

ida:iyela aunty, nak buat facial..tp,mama xbagi..:p

Idayu said...

hahaha..tahu plak dia nk sapu bnda tuh kat muka eh? bukn kat tgn or kaki ker?

mesti tgk mama dia duk sapu bndalah tuh ari2 nih:P

zanzila said...

anak ila lg handal.. dah rupa org asli australia.. http://zanzila.blogspot.com/2010/11/dah-rupa-oghang-asli-ostolia.html

Mama said...

keh keh keh...chomel laaaa.....dia nak kulit muka yg lebih mulus la tu..:P...heheheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...