Pages

Tuesday, 19 October 2010

Dag + Scr + Kep = ???

Ni sume entry masakan yang dah lama buat ( Daging + Scrambled Eggs + kepok )..akibat malas nak update tetiap hari, tu yang terkumpul banyak..

Daging Kicap Kerisik Berempah
resipi kat sini ye..

scrambled eggs and sausages..

kepok lekor yang belum digoreng..terengganu mari..:p

sedap sgt dapat makan kepok lekor yang fresh..datang dari jauh, secubit pun tak tinggalkan..habis licin ..

itu je tuk arini..mekasih..:D

5 comments:

Ida Ddapur said...

slm Lia...jejalan jap singgah sini...tgk daging tu nmpk sedap pas tu satu lagi kopok lekor..waduuhh2..lama dah ni tak mkn..

Juwita Jamaludin said...

Menarik la dagibg tu tentu sedap ye.. Keropok lekor tabetai.. Nak buat mood m ni menyerang je

Ajzie said...

wow ada keropok lekor laaaaaaaaa

Kamalia said...

ida:wah..rajin jenjalan ye..mekasih singgah..hehehe,ni pun dah lm xmkn gak..sib baik ade yg nak bawak dtg sini..

kak ita:daging tu sedap kak..nak buat pun sonang gak..xpe,bila mood r dah dtg,bole la buat kopok lekor tuh..

Kamalia said...

kak ajzie:akak,buatla kopok lekor..nnt kami dtg tumpng mkn skali..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...