Pages

Thursday, 7 October 2010

Kek Span si tangan kejung...:D

Pertama kalinye dalam idup nih buat kek span..hohoho..kembang jap idung ni bila kek tu menjadi..tetapi, bila sampai je bab deco mendeco, failed..berjam jam la duk kat dapur tu duk mencuba segala teknik deco yang ado..last2, ni la yang jadi....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
uwaaa..tolongla kata ini kek sangat cantik..:D
xpe, x ikhlas pun xkisah..ekekeke..
mula2 buat bentuk lain, ghupenye tersangatla huduh..:(
terpaksa tukar tajuk deco..dan ni la yang ado..

hasil seni si tangan kejung..:p
huhh,sampai pening kepala duk mendeco kek ni..
dari twin mula tido, sampaila disaat2 diorang nak bangun balik..
kot tau corak ni dari mulakan sonang..konpem 1/2 jam dah siap..haihhhh

resipi kek span boleh tengok kat umah Kak Nor ye..
dah penat dah nih..nak titun..
esok nak kena buat kek lagi...


8 comments:

Nur Ede said...

Salam kamalia...

Tahniah wat lia berjaya menyiapkan kek berdeco cumel nie... bagi akak nie sudah bagus... klu akak lagi ler... x pandai...

moklong said...

klu tangan ini yg buat plk... lg x tau apa akan jd... lg buruk agaknya.... hahaha...

Ida Ddapur said...

permulaan kira ok la tu lia.....ida pun tak brp hari lg si kakak nak tanjobi..jenuh ni nak pikir design....dia dah siap request lama dah kek dia...

Umi Bakery said...

oklah tu for 1st timer n xde gi belajar...kena rajin wat lg...br blh lembut tgn tu...hehehe ;p

Idayu said...

cantik...cantik...practice makes perfect!

kak Erna said...

salam ida..dah cantik la tu.akak lagi..tak pernah buat hias2 tu..abis2 pun..cairkan coklat..curah je..

echa said...

Wow......cantiknyer.hantar kat sini sikit bleh.tahniah lia,1st trial dah menjadi nie.nanti bleh buka kedai kat sana.hehehehehe

Kamalia said...

hehehe..mekasih sume..ekeke,malu i tau..ok next time kena lembutkan tgn ni ye tak..practice make perfect..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...