Pages

Wednesday, 14 March 2012

::From Paris with love::

Salam wbt..hari ni buat short entry je. Ingat nak update resipi ayam yang sedap, tapi belum edit gambar lagi. Ada kemalasan di situ nampaknya..Resipi tu sangat sedap, dah tiga minggu berturut-turut saya buat, jadi bolehla share kat sini pulak nanti. Bukan resipi ciptaan sendiri, ni pun ambik dari orang lain jugak. Saya tak terel lagi nak cipta resipi sendiri ni bagai tau..huhu

Plan hari ni pulak, nak bw sampai kurus lebam..Selalunya akan pergi ke blog kengkawan rapat lepas tu akan pergi ke blog yang komen kat entry sebelum-sebelum ni. Lepas tu kalau sempat nak reply semua komen yang tertunggak. Tapi nak buat semua tu lepas settle keje rumah la kot. Petang sikit nak habiskan projek yang tertangguh. haiyohh, dah dekat sebulan tak siap-siap lagi ni..( T___T ' )

Oklah..itu je..nanti saya sambung lagi naa..

eh..eh..baru perasan..tajuk poyo sungguh..haha. ala, sebenarnya tak tahu nak letak tajuk apa, jadi letakla tajuk tu. Nak pergi Paris tak tahu bila *entah dapat pergi atau tak, belakang cerita;p* Tak sabar nak tunggu barang yang saya kirim dari Paris dan Spain ni..Lagi 2 minggu sampai..hoyeah..hoyeah. Jangan risau, saya takkan tunjuk kalau saya dapat beg LV ke..Channel ke..Prada ke..Gucci ke..tak elok tau menunjuk-nunjuk ni (Astaghfirullahalazim).saya kirim barang biasa je, nanti kalau ada lebih, boleh bagi pada sesapa yang nak ke..ok tak?sapa nak..sapa nak..? Tapikan tak janjila ye..kalau ada rezeki lebih, saya let go..kalau takde, tunggula barang dari negara lain pulak. :8-))


20 comments:

ijayuji said...

Salam lia! dtg nak sekeh boleh tak? ahahaha.... tajuk n3 dia mmg sgt2 buat org suspen n nak kepoh2 jugak, kot2 6 beranak dah ada kat parissss kan :D cepat lerr letak resepi ayam tuu, jgn malas2 tak baik tau! kita yg malas takpe :P

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

saya nak, saya nak..hahahaa..boleh pulak meminta2 pagi ni..

itula yo2 jerk tajuk..igtkan betul g Paris tadi...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ingatkan gi holiday kat paris
terkejut opocottt gituew
terus nak suruh beli FM hahahaha
rupanyer bukan nangesss!

Asmara said...

nak2! haha.. cepat2 resepi ayam. tak sabar nak mencuba jugak! :D

Amie said...

Nak nak nak.... Kak Amie nak he he hehehh

Cik TeN10 said...

ingatkan tengah bercuti kat paris.. tipah tertipu dengan tajuk entry.. hahahh

cepat la share resepi.. tengah cuti ni byk masa free leh la masak bnda baru plak.. =p

projek ape tu ??

izahdaut said...

hhaha.. ko mmg saja tau.. tajuk poyoss..

Ucu Faridah said...

ucu dgn rendah hati...rendah diri (ooppsss rendang diri sebenarnya) mohon andai ada belas kasian si tuan badan bernama kamalia..sila2 lah campak ke Ucu.....kurang skrin 42 inci panggung wayang ucu sewakan...hahahaha....

Hanis Azla said...

ingatkan sdg bercuti di paris tadi.. kreatiflah pilih title macam tu.. he..he..

munna said...

ingatkan dah sampai Paris tadi...apalah barangnya tu tak sabar pulak nak tgk

Cho Zila said...

mula baca tajuk dah jeles dah.. terbayang2 gambar di sana yerk..

♥cmª shIemª♥ said...

salam kak lia...
wah...beli hadiah dari paris???
ade lebih ke? saye la org petame yg angkat keyboard!..eheh..

suri solehah said...

nak jugak..nak jugak hehe

myra said...

Amboiii maksuuu..tanjattt boboi bace tajuk di atas..hikhik..nk jgk, nak jgk....

KakAsma said...

Mama Tomei ku cayang,
ecececeh...nak amek hati ko jer nie kamalia..hahahaha..akak setuju ajer kalau nak campak2 yang tak bekenan tu..ku tunggu yooo jauh tu daru pareesss..

Acik Erna said...

assalam kamalia..acik ni peminat henbeg tau..he he

MaryaYusof said...

Kamalia,

Nak jgk!!! Sambil hentak2 kaki...hahaha...menyampah!

Tak sbr ni, apelah brg dr Spain & Paris tu ye?

Kamalia said...

ika:salam ika..wakakaka..ampun ya bukk..besela tajuk kena catchy sikitkan..

eija:
hehe..kalau pergi harus lompatbintang tau eija..iA,ada lebih saya bagi tau.

ayu:
ampun uols..ai saje je nak bikin gempak kesian..huhu..kalau ai pergi harus ai belikan tuk uols tau..

Asmara:
ok,resipi dah tepek kat situ dah..

amie:
insya Allah kak,ada lebih saya bagi tau..

fatin:
ekeke..sesekali bolehla kan tipah kena tipu..projek...adela .

Kamalia said...

izahdaut:
wakaka..poyos kan..lempang sedas..;p

ucufaridah:
ekeke..alala,comel la tu..saya pun rendang jugak kak..insya Allah,nanti ada lebih saya bagi tau..

hanis Azla:
bestnya kalau betul kak..tiru penulis pujaan saya la nih..:D

munna:
hehehe..kalau pergi mesti dah kecoh sekampung i munna..

cho zila:
hahaha..takpe,takyah jeles..saya tak pergi pun.

cma:
salam cma..ekeke,itula duk kirim dgn org,harap2 adela kan..

suri solehah:
boleh..boleh..kalau ade lebih la ye..

myra:
ekekeke..harusla tanjatkan..kot ye pun maksu nak pogi,mesti dah kecojh satu sg kelamah dah ni..

Kak Asma:
ye sya kak asma yang cun..hahaha..voleh..voleh..nanti ade lebih saya bagi tau kak..

acik erna:
salam acik..wow,henbeg tu..saya tak boli la acik..agak miskin di situ..hehe

marya:
jangan hentak kai marya..kang berlobang lantai tu kang..alala,jgn nyampah tau..nanti cepat tuo..

adelah rahsia..*rasa nak lempang tak*

Papa Mifz said...

tipah tertipu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...