Pages

Saturday, 10 March 2012

Bowling..

Salam wbt..boring ni, tak tahu nak buat apo, anak tido la pulak tu..Melayan Afiya sorang ni je ha..


Letakla gambar diorang ni main bowling. Dah lama dah, waktu fuyu yasumi (winter holiday) dulu. Bulan Januari macam tu la kot. Waktu tu babah tak tahu nak bawak anak-anak pegi mana dah, jadi bawakla pergi main bowling ni. 1st experienced jugakla kat budak kembar ni. Amni dulu selalu jugak ikut babah kalau babah pergi main bowling dengan adik-adik kat sini..

terasa kepoyoan bila ambil gambar macam ni..hehe
mama sorang je yang tak main..kena jaga Afiya yang tido time ni
 Faeiz baru nak belajar pegang bola macam mana..
bila baling, sangat la perlahan..berjanggut tunggu bola tu nak sampai ke hujung..
yeayyy..dapat jatuhkan 6/7 pins tu..tak ingat sangat dah..
Faeiq..okla balingan dia..agak gagah di situ..hehe (takdo la pulak gambar dia)..
 Amni's turn pulak..
kakak agak terel jugak, banyakla pins yang dapat dijatuhkan..
 dah boring, duduk ngan mama pulak..
tak tahu apa yang diorang borakkan..
 ini jela keje faeiq ni..
duduk kat tepi tu sambil tengok bola tu naik, pastu semua bola nak cuba angkat..
haishhh..:p
time ni babah dah ponek, Amni main sorang -sorang..
lepas tu kan, bila anak-anak dah tak nak main, pitam babah nak abihkan semua games tu ..
dah la package tu sorang akan dapat 2 games..kesian babah kena baling tanpa henti..haha.

9 comments:

Amie said...

Wah! terernya main bowling... leh gantin Shalin Zulkifli nanti yea...

So Shy Lady (SSL) said...

larat ke faeiq angkat bola tuuuu hehe...

ank2 mmng bgitu mula2 truja bgai nk rak tp last2 mulalah depa bosan

ank2 akk pon sama esp bab2 mkn. bria2 nak tp lpas tu t.habis pon. ragam ank2 ;D

ADEEYA said...

Bestnyaaaa. lama tak main bowling.

♥cmª shIemª♥ said...

hee..pandainye men boling..
kire ok la tu berjanggut nk tunggu sampai kehujung..klu anak cma sampai x sudah coz bola dibaling kebelakang...hehe..

sian abahnye kena buat balingan tanpa henti... :p

Asmara said...

Practise makes perfect x gitu mrK. Haha.. Comel je tgk kasut bdk2 tu. Kami x pnh main kat sini. Hikhik..

MaryaYusof said...

Ok... gambar kasut tu mmg comel! :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

zaquan pun sama mcm faeiq suka dok kat tempat bola tu tunggu bola kuar

kami pun skrg ni kalau main bowling msti anak2 pun sibuk nak main sama..

Kamalia said...

amie:
hehe..Insya Allah kak..kalau nak terel sume sport pun boleh jugakkan..

SSL:
tak larat kak..saja je poyo lebih..
hahaha..samala ek..bebudak kan,suka sekejap je,lepas tu mula la buat muka boring..

adeeya:
dah habis exam kan..bolehla pi main pasni..

cma:
ok,bebudak ni takdela pulak baling bola ke belakang..hehe
nasib baik babah agak terel main tu..

asmara:
ekeke..longuh tangan..kasut sangat comel,mama je xdapat nak pakai..huhu..ni 1st time jugak kak..

Kamalia said...

Marya:
haha..kalau boleh nak bawak balik..

eija:
itula kan,bila ada anak ni,sume aktiviti harus dibuat sama2kan..zaquan boleh geng dgn faeiq ka ni ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...