Pages

Sunday, 26 February 2012

Terasa sangat 'terel'..hohoho

Salam wbt..

Cantik tak header baru blog ni?

huhuhu..

Tak cantik takpe, tapi saya tetap suka hasil kerja saya sendiri..*perasan sungguh..haha*

Godek-godek hasil terjumpa tutorial kat blog minah saleh..Rupanya senang je nak buat header yang simple macam ni..benda simple dari pilih gambar lepas tu edit pastu siapla ;p

Ye, tahu tak sehebat dan sekreatif macam korang punya header..tapi, tetap bangga tau..haha

ok dah..babaii.*weekendkan, mana boleh update blog..hehe*

11 comments:

ADEEYA said...

Macam mana nak buat header macam tu?

Asmara said...

Cantik! Good job bebeh! hehe..

kakcik said...

Cantik. :)

Blog kakcik dah tak ada gambo header buat masa ini...

Nadiah Sidek said...

rajinnya buat header. nadiah malas dan tak reti. haha..

MaryaYusof said...

Salam Kamalia!

Tulah tgk dah berwajah baru...ingat salah masuk blog td...hahaha gurau gurau... Mmg cantik tomei lah!

Tak boleh nak baca lama2 ni kepala masih ding dong...hikhikhik... eh, pasal UiTM tu, rsnye saya ni junior awak kot... sb dip dulu thn 2001-2004... nama2 mbr tu pun sy tak kenal tp klau tgk muka maybe boleh flashback kot...hehee

Chik Mimi said...

Lia sangat cantik akak sukeeee

♥cmª shIemª♥ said...

Patutla lain semacam je..tuka header baru upenye..
DIY sendiri.. cantik!

Kamalia said...

adeeya:
nanti akak bagi link tutorial tu ye..

azmara:
ehem..39..aww,gigih buat tau petang semalam..

kakcik:
terima kasih kakcik..
kakcik boleh mntak sesapa yang terel tolong buatkan nanti..saya tak terel la..

Kamalia said...

nadiah:
tetiba rajin..sebelum ni tak tahu jugak tapi bila baca tutorial tu mcm senang la pulak..jadila kan..

Marya:
salam marya..
ekeke..ala,takpe..amatur ni..tapi,nak buat lagi mcm malas la pulak..
betul tu,saya pun dah tak ingat..rasanya junior lakan..mesti kalau tengok muka ingatla kot..

chik mimi:
hehehe,,malu saya kak..terima kasih..

Acik Erna said...

kamalia..memang cantik..pandai lia buat..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Cantik :)

biar la x kreatif jnji kita puas hati dgn hasil kita sndiri..

eija pun x kreatif selalu edit gmbar header guna photoscape..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...