Pages

Wednesday, 11 January 2012

Alhamdulillah, 31 tahun..

Hello 31..:D
Salam wbt..ehem..ehem..Alhamdulillah, sudah 31 tahun saya hidup di bumi Allah ini. Bertambah lagi usia pada diri saya dan berkurang pula usia dalam hitungan Allah. Tak tahu macam mana nak tulis tapi yang pastinya amat bersyukur kepada Allah masih lagi beri peluang pada saya untuk terus bernafas di sini. Bersyukur masih lagi diberi peluang untuk meneruskan kehidupan bersama orang-orang tersayang. Semoga diri ini dapat lebih terus bersyukur di atas nikmat dan rezeki yang Allah berikan. Semoga saya sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah. Semoga Allah beri yang terbaik buat diri saya, keluarga dan juga buat semua kawan-kawan. :))

Lagi apa ye? Entah , tak tahu nak tulis ape. Lagi satu, terima kasih kepada sesapa yang wish di fb nun. Semoga kita semua diberkati oleh Allah SWT..Amin..

Surprise party? Tak dapek do deknon. Saya bukannya ct nurhaliza nak ada suprise party bagai..haha. walaupun kami berkongsi tarikh yang sama *tahun lain ye* tapi dunia kami amatla berbeza. Adala dulu 1st year kami datang sini, budak-budak ni beli kek birthday untuk saya, tapikan saya dan Mr K ni manala boleh berahsia antara satu sama lain..sebelum diorang datang tu, Mr K dah bagitau siap-siap, "nanti budak-budak ni bawak kek, awak buat-buatla terperanjat ye waktu bukak pintu tu"..ekeke. Saya selaku isteri yang solehah, ikut jela cadangan Mr K tu..buat-buat terperanjat bagai campur terharu sampai nak nangis..drama queen sungguh..:p.

Okla tu je..petang sikit saya BW. budak tecik ni asyik nak menempel je..daaa.

Terima kasih kerana sudi baca dan datang..

korang mampu buat rambut macam ni?

 
 pokcik tu cakap::
wow, are you getting old!..
tensenmak..
tak puas hati dengan saya sebab ambik gambar tangan peace tu.
siap nak ketuk dengan kipas dia tu lagi..ewww :p


29 comments:

Hanis MY said...

otanjyoubi omedetou! mana de tua, muda dan cun lg...

アヌムちゃん said...

waa hepi besdey kak :)

mummyizz said...

selamat hari jadi...

Ira said...

same birthday with Ayna! Happy birthday to uuu ;)

Aziela said...

Semoga bertambah kegembiraan dan kebahagiaan seiring dengan usia... Amin...

ajumohit said...

happy besday ye, kita sebaya hehehehhe

Amie said...

oohh...muda lagi tu! perjalanan hidup masih panjang...tak kterkejar umur kak Amie he hehehhh

Hanis Azla said...

happy birthday lia.. semoga terus mendapat keberkatan umur dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya.. seram akak tgk pokcik tu.. he..he..

Mixed-family in da house.... said...

selamat hari lahir....kita sebaya laaa....eheeee

Ucu Faridah said...

waaaa..hapi birthday lia...
nah duit upah anda sebagai pelakon extra di depan pintu...hik..hik..hik..

Semoga dimurahkan rezeki dan senantiasa ceria....

ucu pun masih lagi dlam tanda rait tu..tapi dah hujung2...hehehe..

Fitri Senin said...

Happy 31st birthday..semoga panjang umur dan bertambah rezeki

♥cmª shIemª♥ said...

besday akak ke..??
wahh...
sanah helwah kak semoga senantiasa berada dlm lindungan dan rahmat allah yg esa selalu..

supermom!

nur easy said...

masa y berlalu kan.. kdg2 nak lupakan skjp kejadian menghampiri tua tu.. hehe maklumla jiwa remaja masih banyak..;) anyway, salam hari lahir n semoga bertambah2 rahmat bahagia

wahida said...

selamat ulang tahun dear...

semoga panjang umur dan berbahagia selalu yer...

Asmara said...

Hepy besdey makcik! Ekeke.. Moga terus diberkati dan dirahmati selalu! Amin..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

お誕生日おめでとうございます laling
age just number hugs!

Lady Lavender said...

hepi besdayyyy :-))

all the best. Insyaallah :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Happy B'day Lia..
Moga dipanjangkan usia, dilimpahi rezeki dan sentiasa dibawah limpah rahamt drNya...AMIN.

munna said...

alhamdulillah... happy birthday lia...semoga panjang umur dah bahagia dgn family tersayang

Huszaini Haron said...

Happy birthday!

Qaseh Suhaida said...

selamat hari lahir..

semoga berbahagia selalu...

Juwita Jamaludin said...

Happy birthday lia.. Lawak gambar pakcik tu.. Hahahs pandai lia buat dialog..:p

Dalila Hamid said...

hepy besday... semoga panjang umur, murah rezeki... dieri kesihatan yg baik...ceria selalu!!

izahdaut said...

happy birthday buat ko yg cumil.. semoga terus bersemangat melayan kerenah anak2 mu yang juga cumil. ekeke.. ucapan apakah. eh tapi kan aku ingat ko cam muda dari aku. rupanya sama je umur llebih kurang. ..hehee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kenal.Selamat ulangtahun..Semoga ALLAH pjgkn usia & bahgia dlm melayari alam rumahtangga bersama HB & anak2.aminnn

suri solehah said...

lia..selamat ulang tahun...dah berubah rupa sempena ulang tahun ye hehe
-akak hargai sgt petua yg lia beri...masa tgk stok susu lia kt entri yg lepas mmg akak kagum...siap akak tunjuk kt hubby akak lg..tqvm

So Shy Lady said...

happy belated birthday lia... wah hampir dgn birthday ct nurhaliza jugak neh ;D

tak de la tua mn pon, akak lg tua T.T

Kamalia said...

terima kasih buat semua di atas ucapan dan doa. Semoga kita semua dirahmati dan diberkati oleh Allah. Jazakullahu Khairan.:)

kayrul-shah said...

happy belated birthday lia...ingatkan tua dari kayrul, rupanya kita sama umur la plak..cuma kayrul bln 5 la..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...